Åreknuder: Hvilke muligheder er der for behandling?

Der er mange forskellige måder at behandle åreknuder på. Uanset hvad handler det om både at fjerne de synlige åreknuder men også årsagen til dem.

Har du problemer med åreknuder? Så er du måske interesseret i at høre om de forskellige muligheder for at få dem fjernet. Åreknudeklinikkerne er specialister i professionel behandling af åreknuder, og her kan du både få dem fjernet med ultravejledt skum, indvendig laser, Vnus Closure, eller måske en kombination af dem.

De kan også blive fjernet med operation, men det gør Åreknudeklinikkerne sjældent, fordi de nye moderne metoder som oftest virker bedre. Ved samtlige former for behandling lægges der vægt på at fjerne alle de synlige åreknuder samt årsagen til dem.

Hvis der efterfølgende opstår karsprængninger, så kan de behandles med mikroinjektioner. Når man behandler “vanskelige” åreknuder, eksempelvis hos patienter som er blevet opereret før, så er det en god ide at kunne vælge mellem flere metoder.

I samme seance som fjernelsen af åreknuderne, fjernes også de ydre, synlige åreknuder ved at trække dem ud gennem flere 1-2 mm snit i huden. De skal hverken sys og efterlader ikke ar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*