Alternative måder at tabe sig på

Alternative måder at tabe sig på

Mange danskere lider af overvægt. Det er ikke amerikanske tilstande, men det er ikke godt. Udover det koster samfundet rigtig mange penge årligt, forvolder det også mange mentale og fysiske smerter til de personer, der er ramt af epidemien.

De fleste der er overvægtige ved godt, det er noget, der skal gøres noget ved, men for mange er det bare virkelig svært at realisere. Hvis man ikke har erfaring med at træne, er det bare en kæmpe barriere at komme ned i det lokale fitnesscenter. Derfor giver vi dig her nogle alternative forslag til, hvordan du kan tabe dig.

Elcykel-turen

Man undervurderer tit, hvor meget det egentlig giver at tage trapperne i stedet for elevatoren, og benytte sig af cyklen til arbejde i stedet for bilen. Igen er det dog ikke lige alle, der kan få sig selv til at tage cyklen hele vejen til arbejde.

Dette bliver meget nemmere og overskueligt, hvis man har en elcykel. På den måde slår du to fluer med et smæk. Du får et hurtigt og praktisk transportmiddel samtidig med, du får motion.

Hertil er det en god idé at huske, at man kan få erstatning, hvis man er så uheldig at være med i et trafikuheld. Det er selvfølgelig ikke noget, man regner med, men det er meget godt at kende sine muligheder. Klik her hvis du vil vide mere om dette.

Fedtfrysning

Fedtfrysning er blevet meget populært de seneste par år. Det er særlig effektivt til genstridige fedtdepoter, som du har svært ved at komme af med, selvom du træner.

Rent praktisk foregår det ved at, fedtcellerne bliver frosset ned til -8 grader. Denne kulde kan fedtcellerne ikke tåle, hvorfor de bliver krystalliseret og går i stykker. Når de først er gået i stykker, kommer de ikke tilbage. Hvor cellerne med træning bliver mindre, forsvinder cellerne helt med denne behandling.

Gør træning en social ting

Det er meget nemmere at få trænet, hvis man ikke er alene om det. Hertil vil det eksempelvis være et godt forslag at begynde med dine venner eller veninder. Det skal gerne være nogle personer, der er på cirka samme niveau, så du ikke mister din selvtillid under træningen.

Det kan for eksempel være i skal begynde til en sportsgren sammen. Det er bare lettere at tabe sig, når målet med træningen ikke er at tabe sig, men i stedet at have det sjovt. Det skal gerne være en holdsport, hvor I alle sammen kan være på banen på samme tid. Husk at begynde på et begynderhold, hvor I som sagt alle kan være med.

I kan også overveje at lave noget, hvor I konkurrerer mod hinanden. På den måde kan der gå konkurrence i den, hvilket helt får jer til at glemme, at I rent faktisk dyrker motion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*