Charme, lækkert hår og slank talje til konfirmationen

Sundhed er boomet i det danske land de senere år. Vi ønsker alle at se skarpere ud, særligt i sommerperioden, hvor den bare hud skal vises frem på stranden og ved store begivenheder såsom konfirmation. Her gælder alle kneb for at stå knivskarpt til den store dag. Men det kræver arbejde at se slankere ud og undgå bumser i ansigtet.

 

Fokusér på kosten

Hvis du helst vil undgå urenheder og for meget mavefedt til konfirmationen, da bør du i god tid sørge for at tænke på dine kostvaner. I hvert fald 3 måneder før, bør du forberede dig til konfirmationen. Hvis du lever lidt for meget af fastfood og usunde sager, så skal du overveje at skære ned på disse madvarer, hvis du altså vil se skarp ud til dagen. Du får råd til, hvilke madvarer du bør vælge her:

 

  • Morgenmad: Start dagen med et sundt og solidt måltid morgenmad. Så har du lagt en god bund til at kunne klare dagen, og ikke mindst få mindre trang til usunde sager i løbet af dagen. Måltider kunne være havregryn med frugt, mandler og mælk eller skyr/yoghurt med en sund mysli (uden for meget sukker) med frugt.
  • Frokost og aftensmad: Vælg grove kulhydrater som grovbrød, fulkornspasta eller brune ris. Vælg desuden grove grøntsager som blomkål, kål og broccoli. Grove, sunde produkter giver god mæthed og er supersunde. Men du må også gerne supplere med tomater, agurk og andre grøntsager, som du elsker. Grøntsager kan du næsten ikke spise for mange af. Spis desuden proteiner fra æg, fisk og andet kød.
  • Prøv at spis flere mindre måltider om dagen. Eksperter anbefaler 5-6 måltider. Der kan gå lang tid fra morgen til middagsmad og særligt fra frokost til aftensmad, hvis du ikke tanker op med små måltider i mellem. Det kunne være frugt, lidt nøddeblanding eller en knækbrød med pålæg. Ved at spise flere små måltider holdes dit blodsukker stabilt, og så er risikoen for at spise usundt i løbet af dagen mindre.

 

Ved at spise disse madvarer vil du også opleve mere energi, og det styrker helbredet. Så måske skal du bare fortsætte med det bagefter.

 

Der skal være plads til det usunde

Husk på at der skal være plads til usunde sager ind i mellem, for ellers bliver livet for surt. Men så længe du er sund det meste af tiden, så kan det ikke gå helt galt. Og når den store dag står for døren, så skal der heller ikke mangle noget. Mangler du inspiration til hvad menuen skal indeholde, kan du se mere ved at klikke her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*