Den bedste træningsform?

Der er mange, der går med et ønske og en drøm om at tabe sig eller komme i bedre form eller begge dele. Når først man har taget beslutningen har har bestemt sig for at NU skal det være, har man taget første skridt. Dette er det vigtigste. Det næste der sker er så, at man skal komme i gang, og det næste er så, næsten lige så vigtigt som at beslutte sig, at man holder ved.

Alle ved godt at tilmeldningerne til fitnesscentre og lignende sidder meget løst lige i starten af januar. Her tilmelder tusindvis af danskere sig, men efter nogle måneder er det langt fra alle, der får brugt deres medlemsskaber. Det er også her der bliver solgt flest løbesko, men mange af dem bliver kun brugt i nogle uger.

Vedholdenhed er det vigtigste når det kommer til motion, sport og mere eller mindre alt andet med bevægelighed. Der er ikke mange der synes den første løbetur er sjov. Det er den anden, tredje, fjerde og femte heller ikke nødvendigvis. Jo mere man løber, cykler, ror, træner eller hvad man nu gør, jo sjovere bliver det og jo nemmere bliver det også.

Find den rette træningsform for DIG

Der kan skrives store afhandlinger om, hvilke typer af træningsformer, der er de bedste, og hvilke der giver mest. Er det crossfit hvor man virkelig kan forbrænde nogle kalorier hurtigt? Er det løb? Thaiboksning? Cykling?

Der findes mange formler, hvis det blot handler om at forbrænde mange kalorier eller at opbygge muskler. Alt dette betyder dog mere eller mindre ingenting, hvis du ikke holder ved. Det betyder også, at der naturligvis kan findes nogle træningsformer, der måske giver mere end andre. Den bedste træningsform er dog uden sammenligning den hvor du holder ved. Om det så er at løbe, cykle, crossfitte, gå eller hinke er rent faktisk mindre vigtigt.