Derfor bør du motionere lidt ekstra op til jul

Enten er man helt vild med jul, eller også synes man, at traditionen egentligt er overvurderet. Hos nogle handler julen udelukkende om gaver, mens den for andre handler om at vise taknemmelighed samt at være sammen med dem, man holder af. Danskerne samles typisk om et god måltid mad, og derfor er det heller ikke unormalt, at der op til jul er en masse begivenheder, som samler de danske familier. Synes du, at det normalt plejer at tage lidt overhånd i julemåneden, så kan du her blive lidt klogere på, hvorfor det kan være en god idé at motionere lidt ekstra op til jul.

De kolde dage kan gøre overspringshandlingerne større

Når der bliver koldt, mørkt og koldt udenfor, kan man have en tendens til at finde de gode undskyldninger frem. De kolde og mørke dage kan altså gøre overspringshandlingerne større, hvorfor det kan være en god idé at være mere opmærksom på sine vaner – især op til jul. I juleperioden skal man også til en masse arrangementer, hvorfor man kan komme til at rykke sine daglige rutiner. Sørger du for at motionere op til jul, kan du dog spise julemad med god samvittighed, og du behøver derfor heller ikke at frygte, at vægten stiger markant.

Motion kan holde de ekstra kilo for døren

Er du vild med julemad, så er det stensikkert, at du nyder julen. Får du ikke styr på dine motionsvaner op til jul, vil du opleve, at der kommer ekstra kilo på sidebenene, og det kan du undgå, hvis du sørger for at motionere. Når du holder dine træningsvaner ved lige, vil du takke dig selv efter jul, da en god træningsvane kan være svær at opbygge igen, hvis man først er kommet ud af de normale rutiner. Investér i nyt udstyr og find glæden ved at cykle frem selv hvis vejret ikke arter sig.