Derfor har du brug for nyt lingeri efter et vægttab

Vægttab

Når du under et vægttab arbejder dig tættere og tættere på dit mål i forhold til idealvægten, lægger du måske mærke til at bukserne ikke længere strammer og at bluserne ligner sådan nogle, som man sover i, fordi de er så store. Det er nogle helt konkrete og synlige tegn på, at man bevæger sig i den rigtige retning.

Ligesom alt andet også bliver for stort, vil dit lingeri nok heller ikke længere passe efter et vægttab. Derfor får du brug for at købe nyt, som du kan passe. Det er der faktisk rigtig mange gode grunde til at gøre, og dem kan du læse tre af lige her.

Lingeriet skal sidde godt

Den første og mest essentielle grund til at du bør anskaffe dig nyt lingeri efter et vægttab er, at det skal sidde godt så det opfylder dets funktion. Det duer derfor ikke at dine trusser er flere størrelser for store, så de nærmest skal holdes oppe med et bælte.

Det er altså derfor vigtigt, at du sørger for at have noget lingeri som sidder som det skal, så du får friheden til at bevæge dig og klæde dig lige som du har lyst til.

Du skal føle dig godt tilpas i din nye krop

En anden – og måske den vigtigste – grund til at du skal sørge for at få købt det nye undertøj, er at du selvfølgelig skal føle dig godt tilpas i din nye krop. Det er svært at gøre, når det lingeri du har på, sidder hulter til bulter og ikke fremhæver dine bedste sider.

Du skal nemlig kunne føle dig hjemme i din nye krop, og kunne være glad for den. Du må derfor sørge for at købe noget fint og lækkert lingeri, som får dig til at føle dig som den flotte person du er.

Du må altså sørge for at få nyt lingeri for din egen skyld – og ikke for nogen andres. Det er dit vægttab, og du skal selvfølgelig have lov til at føle dig stolt over at være kommet så langt og have nået dit mål. Så er det nye lingeri også en motivation til at bevare idealvægten!

En gave til dig selv efter vægttab

Efter et vægttab har du god grund til at være godt og grundigt stolt af dig selv. Tænk på alle de mange timer og mange måltider, hvor du måske har haft lyst til at falde i de gamle vaner, men hvor du valgte at gøre det sunde og rigtige alligevel. Selvom du måske faldt i og spiste junkfood, tog du dig sammen igen, og rejste dig op og fortsatte din rejse mod den sunde krop og livsstil.

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at forære dig selv en gave efter din enormt flotte vægttabsproces. Det er derfor virkelig en gave til dig selv, som får dig til at have det godt, når du køber velfortjent nyt lingeri til dig selv efter et vægttab.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*