E-cigaretter

Der er mange klare fordele ved at skifte fra normale cigaretter til elektriske cigaretter. Bl.a. sundere, omkring 95% ifølge Public Health England, billigere, og de lugter ikke i samme grad, og lugten vil heller ikke sætte sig i vægge og møbler osv. Der findes selvfølgelig mange forskellige variationer af e-cigaretter, nogle er i bedre kvalitet end andre, men derfor er de også dyrere. Hvis man skal starte ud med det eller finde ud af, om det er noget for dig, anbefales det at starte med en af de billigere. Derefter skal man så overveje, om man vil blande smag til e-cigaretten selv, eller om man hellere bare vil købe det færdigblandet.

 

Skiftet fra ”normal” rygning

Hvis man planlægger at skifte fra cigaretrygning til e-cigaretrygning, kan man med fordel vælge en e-cigaret, der minder om en cigaret i udformning. Måske lyder det fjollet, men langt hen ad vejen handler det også om, at selve følelsen er den samme. Ellers kunne man jo bare bruge nikotintyggegummi? Det er ikke for sjov, at der er nogen, der råder folk, der skal stoppe med at ryge til at suge igennem et sugerør. Det hele handler om at få den samme oplevelse. Når man så er blevet vant til at ryge på e-cigaretter, får man måske lyst til at prøve nogle nye smage eller noget med noget mere damp. Her kan det være, at man skal anskaffe sig en e-cigaret, der er lidt kraftigere. Tanken er så, at man til gengæld kan gå ned i nikotinmængde, hvis man ønsker at bevæge sig mod et røgfrit liv.

 

En hobby

For mange er det at ryge e-cigaretter blevet en hobby. Derfor er der også mange navne i e-cigaretkulturen, der måske er svære at forstå, hvis man er ny til det. Der er heldigvis meget information at hente online, men interesserer man sig ikke for den slags, kan man også sagtens klare sig uden. Hvis ikke man er interesseret i at blande selv, pille ved indstillingerne på e-cigaretten og så videre, behøver man kun at sørge for, at man køber en e-cigaret, hvor alt det nødvendige er – og det vil der være, hvis man kigger under sæt.

Har du lyst til at se på en e-cigaret?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*