Få mere ud af din fitness med de rette kosttilskud

kosttilskud

Når du nu bruger meget tid og mange kræfter på din fitness træning, så kan du ligeså godt få det bedste ud af dette. Det handler både om at træne rigtigt, men det handler bestemt også om at spise rigtigt.

Herunder hører ligeledes de rette kosttilskud, da de kan være med til at forbedre dine resultater markant, ligesom de kan hjælpe dig til en sundere krop. Her i artiklen bliver de bedste kosttilskud gennemgået, så du får ny inspiration til din træning.

Derudover kommer artiklen til at handle om den rette fitness træning, da det er forskelligt hvordan man skal træne, når man har forskellige mål. 

De bedste kosttilskud på markedet

Når vi ser på markedet for kosttilskud, så kan det være svært at overskue, da der efterhånden er rigtigt meget at vælge mellem. Her i artiklen fokuseres der på de kosttilskud, som er mest populære i Fitness miljøet.

Hvert enkelt kosttilskud bliver gennemgået, så der beskrives hvad det hjælper med i din krop. Ligeledes gennemgås det, hvor man kan få det fra sin almindelig kost.

Multivitaminspiller – vigtigt og billig

Du skal først og fremmest have nok vitaminer og mineraler, da kroppen er afhængig af dette for at fungere optimalt. Vi spiser alle meget forskelligt, og hver enkelt af os mangler næsten altid nogle vitaminer, hvis vi ikke indtager en multivitaminspille.

Man skal ikke være bange for at overskide den daglige anbefalede dosis, da vitaminforgiftning nærmest ikke eksisterer i Danmark. Det er langt vigtigere at få nok, så suppler din kost med en vitaminpille for en sikkerheds skyld.

Det koster næsten ingen penge, og langt de fleste af os har god gavn af dette, og hvis vi allerede er dækket via kosten, så skader det alligevel ikke med en vitaminpille.

Fitness og proteinpulver

Det nok mest anvendte og populære kosttilskud inden for fitness og styrketræning er proteinpulver. Når man styrketræner, nedbryder man muskelfibrene, som så herefter bygger sig selv op i en større og stærkere udgave.

Vores muskler er bygget af aminosyrer, som igen er grundstenene i protein. Derfor er det vigtigt med nok protein, når man skal give musklerne de bedste vækstbetingelser. Og protein er ikke bare protein, det skal være protein bygget af de rigtige aminosyrer, hvilket proteinpulver er.

Dermed er proteinpulver et glimrende kosttilskud, som er godt at indtage lige efter træning. Alternativt kan man også indtage en halv liter skummetmælk, hvilket også indeholder godt med de gode aminosyrer.

Sundt fedt er et overset kosttilskud

Når man snakker om fedt og fitness, så får de fleste nogle forkerte tanker. Man skal nemlig ikke undgå alt fedt, da kroppen har stærkt brug for de gode fedt, som bruges i alle mulige vigtige processer i vores krop.

Først og fremmest bruges fedt til vores hjerne og vores celler, men hele kroppen inklusiv musklerne har godt af det gode fedt i de rigtige doser.

Der er flere typer godt fedt i kosttilskud, du kan enten købe noget olie af høj kvalitet eller nogle fiskeoliekapsler. Ligeledes kan du sørge for at spise godt med fed fisk, avocado og bruge en god olivenolie i din mad.

Det er en stor fejl at undgå fedt i kosten, selvom du måske gerne vil tabe dig. Så skal du hellere skære ned på kulhydrater, som kommer fra ris, pasta, sukker osv. Denne type kulhydrat har kroppen ikke brug for, og det indeholder ligeledes meget energi. Så skær hellere ned her og bevar din sunde fedt, det bliver din krop og dine træningsresultater glade for.