Forkæl din krop fra top til tå

Din krop skal være med dig hele livet, og derfor er det rigtig vigtigt, at du passer godt på den. Når din krop er glad, vil du have et større overskud, og hverdagens små irritationsmomenter vil ikke gå dig på længere. Du kan læse med her for at få gode tips og tricks til at forkæle din krop.

Brug gode produkter

Din krop fortjener, at du genopfrisker huden ved at skrubbe og smøre den ind i lækre produkter. Det gælder alt fra fugtighedscreme og kropsolie til shower gel og body scrub. Noget af det vigtigste er, at du finder produkter, der passer til lige præcis din krop og hudtype. Hvis du har tendens til tør hud, kan du for eksempel bruge en nærende body butter med avokado eller sheasmør, som fugter godt i dybden. Hvis du er mere til kropsolie, er det også en rigtig god måde  at tilføje noget fugt til din hud. Uanset hvilket produkt du vælger, er det vigtigt, at ingredienserne er i god kvalitet og har nærende egenskaber. Der findes mange gode varianter, der indeholder naturlige ingredienser som for eksempel kokos, oliven eller honning. Udvalget er stort, men du din krop vil elske at blive forkælet med naturens egne vidundermidler. Du opnår det bedste resultat ved at smøre din krop ind lige efter et bad, mens din hud stadig er fugtig.

Hold dig i gang

Når du er aktiv og holder dig i gang med forskellige fysiske aktiviteter, har din krop det altså bedst. Det er godt at få pulsen op, og dit immunforsvar bliver også styrket med flere længder. Du bliver ikke så nemt ramt af forkølelse og vil have færre sygedage i sengen. En ekstra bonus er, at du sover bedre, når du bevæger dig. Den daglige motion behøver ikke nødvendigvis at være hård styrketræning eller intenst løb, men kan også bare være en gåtur i raskt tempo. På den måde kan du også bruge motionen til at få noget ekstra tid med de mennesker, du holder af – det vil din krop uden tvivl også sætte pris på. Tag dem med på en aftengåtur, hvor I kan snakke om det, I ellers ikke får snakket om i en travl hverdag. Hvis du foretrækker en mere krævende form for motion, er det vigtigt, du får din krop til at slappe ordentligt af bagefter. Det kan du for eksempel gøre med massage i København.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*