Hav også råd til sund kost, hvis du bliver ledig

Sund kost er ikke blot en god idé nu og her. Det er også en investering i dig selv, da den optimerer dit helbred og giver dig bedre betingelser for at fungere. Hvis du først er kommet ind i en god vane med at spise sund kost, bør du absolut ikke stoppe. Derfor kan det også være en god idé at forsikre dig mod ledighed. På den måde kan du stadig have råd til sund og nærende kost, selvom du midlertidigt står uden et job. EB sammenligner a-kasser lige her, så du kan vælge den bedste til dig.

Alle kan få brug for en a-kasse

Alle mennesker kan få brug for en a-kasse på et tidspunkt i deres liv. Det gælder uanset, om du er lønmodtager, freelancer eller selvstændig. Hvis du er uheldig at blive ledig, kan du stadig få udbetalt et fast månedligt beløb, hvis du er medlem af en a-kasse. På den måde har du stadig råd til at leve, selvom du ikke har et job.

Disse ydelser kan du få fra a-kasser

Der er flere sociale ydelser, som kræver medlemskab af en a-kasse. Den mest udbredte ydelse er dagpenge, som er de penge du kan få udbetalt som ledig. Derudover er der også ydelser, som du kan modtage i forbindelse med børnepasning. Der er også efterløn, sygedagpenge og feriedagpenge.

Din a-kasse skal ikke kun udbetale ydelser til dig

Hvis du kun skulle have udbetalt ydelser, kunne du i princippet vælge en hvilken som helst a-kasse. Men du skal bruge din a-kasse til meget mere end det. Hvis du bliver ledig, skal du nemlig til samtale hos a-kassen, så I sammen kan finde ud af, hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage i job. Derfor er det også vigtigt med en, der kender til dit arbejdsområde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*