Internettet er fremtidens virkelighed

Er du en af dem, som sidder i nutiden, og tænker tilbage på fortiden, hvor der hverken fandtes computere eller internet? Hvis svaret er ja til dette spørgsmål, så hører du formentligt under en af de lidt ældre generationer. I dag vokser børn nemlig stort set op med en tablet i hånden og et internet til rådighed. Og dette er måske med god grund – rigtig meget tyder nemlig på, at internettet og hele den digitale verden er fremtidens virkelighed.

Vigtigt med et internet der virker

Med en fremtid hvor alt foregår på internettet, må det også betyde, at det er vigtigt med et internet, som fungerer helt optimalt. Det kan variere hvor dette er mest optimalt, og dette kan afhænge af forskellige ting såsom hvilken adresse man bor på, hvilke abonnementer man har indenfor telefonservice osv. På gobredbaand.dk kan du nemt få et overblik over din egen situation og sammenligne bredbånd – og formentligt dermed også spare penge. Er du i tvivl om din internetforbindelse er hurtig nok, så kan du her ligeledes klikke ind og teste dit internet.

De sociale medier overtager

En af grundene til, at det kan være vigtigt med et godt bredbånd, er brug af de sociale medier. Det har i de senere år været meget omdiskuteret i offentlige debatter og andre steder, om hvorvidt sociale medier har en positiv eller negativ indvirkning på brugere. Og det kan måske aldrig rigtig konkluderes. For på den ene side er sociale medier bl.a. en god måde at holde kontakt med venner og bekendte, samt en fantastisk platform til at få vigtige budskaber ud i verden. På den anden side skabes der med de sociale medier en falsk virkelighed – umulige skønhedsidealer dannes. Og dette kan skade forbrugeres selvværd og realitetssans. Endnu en debat, som diskuteres vidt og bredt. Men én ting som er stensikkert, det er, at sociale medier bliver en stor del af fremtiden også. Hvordan alle ‘bivirkningerne’ ved sociale medier bliver tacklet, vil tiden vise, men de sociale medier – og stort set alt andet inden for den digitale verden – er kommet for at blive. Desuden er internet, sociale medier og lignende muligvis kun startskuddet til den udvikling, der vil komme inden for de næste mange år. Flere steder snakker man om, hvorvidt fremtiden indebærer biler, som kan køre selv, eller biler som kan flyve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*