Juicekur og velvære

gulerodsjuice

Enhver vil gerne opleve velvære og det er en juicekur en god måde at få det på. Det er flydende eliksir og super næring til kroppen. De fleste har lidt svært ved at få alle de grøntsager og frugt, som er anbefalet i sin daglig kost og man vil have rigtig godt af at indtage. Derfor er en juicekur en perfekt måde at få dækket det behov på.

Man bliver sundere ved at juice. Der bliver renset ud i affaldsstofferne og dyrker man en juicekur alene i flere eller mange dage, så kan man også opnå et vægttab. Fordøjelsen elsker en juicekur, for ofte bruges der en del energi på at fordøje maden. Flydende sund kost er nemmere at fordøje og så bliver næringsstofferne i maden udnyttet optimalt. Man får bedre velvære, idet kroppen suger de sunde juicer til sig og dermed opnår man mere energi, får bedre blodgennemstrømning, en flottere teint eller glød, dybere søvn og håret sidder lidt pænere. Generelt føler man sig lidt lettere i kroppen.

Bliv sundere og slankere

Lige når man starter på en juicekur og hvis det også er første gang, så kan det være svært specielt i de første par dage. Man skal vænne sig til kun at drikke sin mad eller spise den som suppe. Til at starte med savner nogle madens fysiske form.

Man kan også opleve blandt andet at få hovedpine, uro i kroppen, urenheder der popper op i ansigtet, at svede en del og måske lugter en anelse. Det er alt sammen affaldsstofferne, som er på vej ud. Det er udrensning på den gode måde. Det går over efter et stykke tid, når kroppen vænner sig til den nye kost.

Hvis man har været på juicekur alene bare i 3 dage, så taber man sig. Det kan være et godt udgangspunkt for et større vægttab, hvis det er målet. Man kan være på juicekur i kortere eller længere tid. Dog er det vigtigt at sørge for, at man får dækket sine diverse ernæringsbehov ind igennem gode opskrifter. Opskrifter hvor de forskellige juicer som skal indtages i løbet af dagen indeholder hele spektret af de nødvendige næringsstoffer.

Friskpres selv eller køb

Man kan selv lave sin juicer, og her findes der en masse bøger med gode opskrifter. Der er ofte forslag til forskellige kombinationer af juicer til en dag, så man er dækket ind. Ligeledes findes der som regel også planer til flere dage lige fra 3 dage til 14 dage eller mere.

Hvis man ikke lige kan overskue eller orker at lave juicerne selv, så kan man købe dem færdige. Flere steder tilbyder frisklavede juicer til 1 eller flere dage med levering eller afhentning. Man kan også gå ind fra gaden på mange cafeer eller madsteder og købe de lækreste juicer.

Mange bliver afhængig af at tage en juicekur i kortere eller længere tid en gang imellem. Det giver lige kroppen et break og sundhedsindsprøjtning. Man kan også skifte en dag ud om ugen med kun juicer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*