Kom godt i gang med at træne i fitness

Vi danskere bruger motionscentrene rundt omkring i landet som aldrig før, og det tyder på en befolkning, der går op i deres sundhed. Vil du gerne i gang med at træne i et fitnesscenter, kan det godt være lidt skræmmende, især hvis det er helt nyt for dig – der kan være en frygt for at blive dømt, for at gøre noget forkert eller for ikke at ligne alle de andre. Heldigvis skal fitness gerne være et trygt sted at være for alle, så det gælder bare om at komme godt i gang!

Find noget behageligt træningstøj

Sandsynligheden for at det er behageligt at tage i fitness i det samme tøj, som du har på, når du går på arbejde, er meget lav. Tøjet du har på i fitness, skal gerne være velegnet til at kunne svede i, men det skal samtidigt også være til at kunne bevæge sig i, ligesom det ikke mindst skal være behageligt at have på. Her kan du f.eks. finde en kollektion af trænings tights, der er oplagte at have på, når du starter i fitness.

Sæt realistiske mål for din træning

Når du først kommer i gang med at træne, og oplever de følelser, en god træning kan medbringe, er det nemt hurtigt at blive rigtig bidt af dit træningsprojekt. Det er der ikke noget galt med, og det kan jo faktisk endda være en rigtig sund ændring i din dagligdag.
Problemet kan opstå, når det kommer til at sætte mål for, hvad du gerne vil opnå med dine træninger. Når du først er blevet så bidt af træningen, vil mere have mere, men på de fleste kroppe tager det altså noget tid, før de vilde resultater begynder at kunne ses. Ved at sætte lavere mål kan du forhåbentlig undgå, at du bliver skuffet og dermed også demotiveret.