Korrekt ergonomi er vigtig for dig i din hverdag

Når man tilbringer mange af sine vågne timer i en stol; om det er hjemme ved spisebordet eller på arbejde i kontorstolen, så er komfort og ergonomi to af de vigtigste faktorer at overveje, når du skal vælge, hvordan din krop skal behandles af dig. Det er ingen rar følelse af ondt i nakken, spændinger i skuldrene eller ømme ben, fordi du enten sidder for meget eller sidder forkert. Og hvordan slipper du lige for at sidde så længe, når nu arbejdet ikke lader sig flytte?

Kombiner arbejdet med din daglige motion

Det kan derfor være en god ide at overveje om du kunne overveje at anskaffe dig et hæve sænke skrivebord, som fik dig på af stolen og op på fødderne i nogle af de timer på dagen, hvor du ellers ville have siddet ned i en mindre god kontorstol. Måske er det også værd at overveje, om det er en anden computerholder, der skal til for at aflaste din nakke og skuldre. Læs mere her om dine muligheder og se, hvilket alternativ til kontorskolen eller det hårde kontorgulv, som passer bedst ind i din arbejdsdag og som du ville have mest gavn af.

Få mere ud af dagen – og brug din tid fornuftigt

Det kan godt være svært at tvinge sig selv ud på en gåtur, når man først er kommet hjem og har fået svunget benene op, men derfor behøver det ikke være umuligt. Det kan være, at det er gavnligt at kigge på muligheder for at kombinere den daglige gåtur med det daglige arbejde og derfor potentielt investere i noget udstyr til kontoret, som gør, at du nemmere kommer ordentligt i gang med dagen, mens du alligevel arbejder. Så kan det også være nemmere at balancere arbejde og fritid, hvis motionen er overstået, når du er hjemme igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*