Motionscyklen til nybegynderen, den øvede eller den med skader

Der er ikke uden grund, at motionscyklen i en længere årrække, har været at foretrække for mange danskere. Motionscyklen er oplagt til både begyndere, skadede atleter eller til at holde formen vedlige i vintermånederne. Cyklen har været med på fitnessbølgen fra begyndelsen, og er stadig en af de mest populære maskiner til at dyrke konditionstræning. Motionscyklen kan benyttes af alle, da belastningen kan justeres efter standpunkt, niveau og mål. På den måde, kan man selv styre intensiteten af træningen.

Denne type maskine er let håndterbar og er derfor meget nemt at gå til – derfor en god begyndermaskine for mange. Fordelen ved motionscyklen er også, at belastningen på led og sener er minimal, og derfor er risikoen for at få skader meget lav.

Optimer træningen med intervaller

Når man sætter sig i sadlen, og gør klar til sin træning, så er det mest optimalt at have et mål med sin træning. For nogle vil målet være, at man cykler en time i fornuftigt tempo. Dette oplever mange dog hurtigt bliver kedeligt, fordi der ikke er noget natur at kigge på, når man cykler indenfor. For andre handler motionscykling om, at få det mest optimale ud af sin træning. Med intervaltræning undgår man at kede sig, fordi man opdeler sin træning i små intervaller, som gør det lettere at holde fokus i en lang træning. Intervaltræning betyder, at man cykler langsomt i et antal minutter eller kilometer og derfor hurtigt i et antal kilometer. Disse intervaller gør, at træningen bliver mere varieret og er meget mere effektiv.

Der skal altså ikke ret meget til at gøre cykeltræningen i fitness eller i hjemmet lidt sjovere og lidt mere effektiv. Det handler om at finde nogle intervaller, der passer til sine behov, så man ikke bare skal cykle en halv eller hel time. Tiden går hurtigere og antallet af forbrændte kalorier stiger.

Læs mere

Uanset om man går efter et medlemskab i fitness eller en kondicykel til hjemmet for at holde formen vedlige, kan det blive en bekostelig affære. Af den grund vælger flere at søge hjælp til finansieringen, så man uden problemer, kan træne hver dag. Ønsker man at vide mere om quicklån, er dette en god guide.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*