Nyd sommerens søde fristelser uden at det sætter sig

Indholdet I denne artikel er udarbejdet I samarbejde med Hjem-IS og Bisgaard. Derfor kan artiklen indeholde betalte links.

Sol og sommer betyder for mange lækre, fløde is, grillpølser og -bøffer, kolde fadøl og vin og ikke mindst solbadning på terrassen eller foran poolen. For mange er det også ensbetydende med ekstra kilo på sidebenene, som man pludselig skal af med igen, når sommeren er ovre. Ville det ikke være dejligt at kunne mæske sig i sommerens fristelser, uden at skulle frygte for at vægten stiger, og at bukserne ikke kan knappes efter sommer? Det kan de fleste nikke genkendende til, og derfor kommer vi med gode tips og råd til, hvordan du kan holde vægten henover sommeren.

Gå- og cykelture i området

Hvis du ikke er vild med hårde aktiviteter som eksempelvis løb, kan du med fordel gå eller cykle nogle lange ture i området. Selvom det ikke er hård, fysisk aktivitet, bevæger du dig, hvilket betyder, du forbrænder kalorier. Der er ingen tvivl om, at man forbrænder mange kalorier ved en løbetur 2-3 gange om ugen, men hvis du bare sørger for at gå eller cykle en lille tur hver dag, vil din fadøl og grillmad fra i går ikke heller ikke kunne synes på vægten senere på sommeren. Det handler om vaner, og hvis du blot gør det til en vane at gå eller cykle en lille tur hver dag, kan du uden problemer nyde godt af sommerens fristelser. Hop i et par lækre sandaler eller sko og udforsk forskellige områder i byen, hvor du bor. Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et par funktionelle og lækre sandaler, kan du se mere her.

Få pulsen op

Er du en hund efter jordbæris, og lever du efter princippet ”En is om dagen i ferien” plus grillmad, alkohol og andre lækkerier, bør du i den grad overveje at lave nogle aktiviteter, hvor du får pulsen lidt op. Det kan være løb, rulleskøjter, tennis, beachvolley eller andre udendørs aktiviteter, hvor du stadig kan nyde godt af det gode sommervejr. Hvis I skal en tur på stranden eller i parken, kan du med fordel tage en bold med, således I kan spille fodbold eller beachvolley. På stranden kan du også tage en løbetur i klitterne og efterfølgende springe i havet for at dampe af. Mulighederne er mange, og hvis det er svært at få løbeskoene på, kan du eventuelt alliere dig med venner eller familie eller lave aktiviteter, hvor du ikke på samme måder mærker, at pulsen kommer op.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*