Orgasmen – din krops bedste ven

attraktiv kvinde

Det er 2019, og seksualitet er nu noget, som flertallet af danskere taler ganske åbent om. Tidsånden er skiftet, og seksualitet anses i dag som noget naturligt, og er ikke længere tabubelagt. Talrige undersøgelser viser desuden, at regelmæssige orgasmer er lig med et sundt helbred.

Sex er mange ting

Sex kan selvfølgelig være mellem to personer, men sex i dag kan også være meget mere. Det kunne jo f.eks. være noget man gør med sig selv, og i denne forbindelse findes der et utal af forskelligt sexlegetøj, som man kan bruge til at opnå den perfekte orgasme. Mange par vælger desuden også at indføre sexlegetøj, såsom vibrator æg, til at tilføje lidt pirring til deres sexliv.

Orgasmens mange fordele

I det følgende beskrives nogle af de helbredsmæssige fordele ved orgasmen:

  • Mange mennesker kender den træthedsfølelse, der følger med enhver orgasme, og dette medfører automatisk visse fordele. Undersøgelser peger faktisk på, at regelmæssige orgasmer er med til at give dig en god nats søvn; og dette er ikke det hele; faktisk forbedres kvaliteten af din søvn også. Så hvorfor ikke tage ens trofaste dildo eller vibrator æg i brug, hvis du står og mangler en ekstra god nattesøvn.
  • Når du har en god orgasme, så er du automatisk også mindre stresset. Det gamle udtryk ”at få lettet trykket”, viser sig her at være særdeles præcist. Selv efter din orgasmes øjeblikkelige effekter er overstået, vil din krop være afslappet længe efter (faktisk helt op til et par uger efter).
  • En orgasme har også en god effekt på ens blodtryk, der ligeledes daler markant efter en orgasme. Husk derfor din ven vibrator ægget, hvis du er på egen hånd.
  • Regelmæssige orgasmer hos mænd er desuden sunde for prostataen, og det er desuden blevet påvist, at de har en særdeles forebyggende effekt imod prostatakræft. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette bestemt ikke er en universelt gyldig regel for alle mænd. Regelmæssige orgasmer virker kun kræftforebyggende på mænd i deres bedste alder – dvs. i deres midt fyrrer eller over halvtreds år. Hos yngre mænd er det derimod omvendt. Alt for mange orgasmer kan besynderligt nok nemlig forøge chancerne for prostatakræften.
  • Middelaldrende mænd og såmænd også kvinder får en yderligere bonus ved regelmæssige orgasmer; nemlig en betydeligt mindre chance for at få et hjerteanfald.
  • Man får hud med et ”glow”. Den er god nok, din hud nyder faktisk også godt af dine orgasmer. Når man har en orgasme, strømmer blodet til ens hud, hvilket er årsagen til de lettere røde kinder man ofte har efter en tur med vibrator ægget. Ikke nok med at man får en dejlig orgasme, man ender faktisk også med at se yngre ud.
  • Brug dit vibrator æg til at booste dit immunsystem. Mange undersøgelser viser desuden en generel forbedring af immunsystemet med hyppige orgasmer.
  • Drop hovedpinepillen. En tysk universitetsundersøgelse har fremvist, at regelmæssige orgasmer endda kan hjælpe på hovedpiner; så tænk dig lige om, inden du siget, at du har hovedpine næste gang. Ved at have sex eller bruge din dildo eller vibrator æg, kan du faktisk helt naturligt (og behageligt) slippe af med din hovedpine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*