Overvejer du en elcykel?

Der er mange gode grunde til at have en ny cykel i tankerne. Den er både superpraktisk, god mod klimaet, og giver god motion. Den fås i mange forskellige varianter, farver og størrelser. Med en elcykel vil du opleve mere fleksibilitet i hverdagen, motivation til mindre forbrug af bil/køretøjer og langt mere motion. Du skulle klart investere i en elcykel, hvis du:

  • Vil være i stand til at cykle længere distancer
  • Undgå svedige hårde ture op ad bakker
  • Vil undgå at overbelaste din krop

Kast dig ud i det

Uanset om det er første gang du skal købe en elcykel, eller om det er femte, så find ebike forhandler før du kaster dig ud i det. Her kan du få besvaret eventuelle spørgsmål, du skulle have. Du kan også få rådgivning om batterier, sadlen, modeller og alt imellem. Hos en elcykel forhandler kan du få professionel vejledning, så du investerer i den rigtige cykel. Den har heldigvis en lang levetid, hvilket gør det vigtigt at det er den helt rigtige, der passer lige til dig.

Med cyklen prioriterer du sundheden kombineret med fleksibilitet

Elcyklen giver dig mange fordele. For udover at den er klimavenlig og meget fleksibel, så gør den underværker for dit helbred. Den fremmer både din kondition men også blodkredsløbet, musklerne og hjertet. Du kan desuden afmontere batteriet af, og anvende cyklen uden. Der er altså rigtig mange fordele ved elcyklen, hvilket er årsagen til, at op mod 55.000 af slagsen blev solgt i Danmark sidste år.

Tag dig godt af cyklen

Når du har fundet ud af, hvilken cykel der passer til dig, skal du huske at passe godt på den. Sørg for jævnligt at smøre kæden, pumpe dækkene og stramme styret. Hvis du beslutter dig for at tage batteriet af, skal det opbevares tørt og beskyttet mod vand og sol. Dette vil forlænge batteriets levetid.