Romaskine test – hvilken skal jeg vælge?

Roning i hjemmet er blevet mere populært gennem årene. Men hvilken maskine skal du vælge? Der findes et hav af forskellige maskiner på markedet. I denne artikel, har vi fundet tre forskellige maskiner, for at give dig et kort overblik over hvilke typer der findes.

 

Klassikeren – Concept2 Indoor Rower Model E/PM5

Denne model er markedets mest kendte og klassiske romaskine til professionel brug eller seriøs hjemmetræning. Maskinen har et højt sæde i modsætning til mange andre maskiner, og man får derfor en mere naturlig siddeposition. Den er derfor, udover at være populær til professionelt brug, velegnet til det lidt ældre publikum.
Den har derudover en indbygget lille computer som giver dig en masse information om din træning, samt kan bidrage til en sjov og varieret træning.

 

Den billige løsning – Cardiostrong RX40

Denne romaskine er en god begyndermaskine og er velegnet til dig som vil træne i ny og næ derhjemme. Den er nem at gå til og simpel at betjene. Modellen har magnetmodstand og hele 16 forskellige mostandstrin, hvilket giver dig mulighed for at starte let og derefter arbejde dig opad.

Romaskinen er også perfekt til dig som ikke vil have den til at stå fremme hele tiden. Den kan nemlig slås sammen og er monteret med hjul, så du kan pakke den væk når du ikke bruger den.

 

Roning med vandmodstand – WaterRower

WaterRower modellen er de første modeller med vandmodstand, og har de senere år sat sit præg på markedet. Modellen er håndlavet i træ og giver derfor et mere æstetisk udtryk. Vandmodstanden giver også en mere behagelig lyd end dem med magnetmodstand. Når det kommer til modstandsreguleringen, er det dit rotempo og trækstyrke der bestemmer belastningsniveauet ligesom ved rigtig roning, og giver derfor den mest autentiske ro oplevelse.

 

Så hvilken romaskine du skal vælger, afhænger alt efter om du om du vil træne professionelt og seriøst eller om du er begynder på området eller vil have en mere autentisk ro oplevelse hjemme i din egen stue. Læs mere her om romaskiner og mange andre træningsvarianter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*