Sådan får du en sund hud

Du er garanteret i gang med en god og sund livsstilsændring. Du spiser bedre mad, motionere mere og drikker knap så meget alkohol. Alligevel døjer du stadig med uren hud og store porer? Det er faktisk et ganske normalt problem – specielt når man er i gang med en større livsstilsændring. Læs her hvad du kan gøre for at få en sund hud og hvorfor din hud måske endda bliver mere uren under din livsstilsændring.

Hvad sker der i huden under din livsstilsændring

Hvis du har været vant til at spise meget usundt mad og meget fedt og så pludselig ændre dine kostvaner markant så kan det få din hud til at slå ud. Måske ikke på dag et eller to men en uge inde i din livsstilsændring kan du opleve det. Det er simpelthen fordi, at din hud også går ind og renser ud af alt det dårlige, der kan have ophobet sig i den, fra den usunde mad du har givet din krop.

Hjælp din hud med at rense ud

Når du oplever ændringer i din hud så er det vigtigt at være opmærksom på hvad det er der er på spil. Der kan nemlig være forskellige grunde til at din hud reagere som den gør. Når det er på grund af en livsstilsændring er det dog en god ide at anvende hudpleje produkter som hjælper din hud med at rense ud. Det er blandet andet dybderensende masker, exfolierende masker og en god daglig ansigtsrens til din hudplejerutine. Det er desuden vigtigt at være omhyggelig med din ansigtspleje i denne periode, for din hud har brug for ekstra hjælp til at blive fin igen. Brug gerne de gode dybderensende masker 2 gange i ugen indtil din hud er helt pæn igen og slut altid af med at give din hud masser af fugt efterfølgende.