Sådan kommer du i gang med udendørs motion

Foråret har for alvor ramt Danmark med varmere temperaturer og lyse dage, hvilket er et perfekt tidspunkt til at begynde, hvis du gerne vil i gang med at dyrke motion udenfor. Det er dog ofte sværere at komme i gang, end vi lige regner med. I denne artikel har vi derfor samlet vores bedste tips til, hvordan du kommer i gang med at dyrke motion udendørs.

 

Find forskellige motionsformer

Når du skal i gang med at dyrke udendørs motion, skal du først og fremmest finde du af hvilke motionsformer du gerne vil i gang med.

Her er der utrolig mange muligheder, og det gælder blot om at tænke over, hvilke motionsformer du synes vil være sjovest.

Går du fx efter holdsport som fodbold eller tennis, hvor der kommer lidt socialt ind over træningen, eller vil du nærmere løbe eller cykle en stille tur i skoven?

Det er en god idé at finde to forskellige motionsformer, som du gerne vil i gang med. På den måde undgår du at køre død i den samme salgs motion.

 

Undersøg nærområdet for gode ruter

Når du ved hvilken slags motion du gerne vil i gang med, gælder det om at finde gode steder i nærområdet, hvor du kan komme i gang.

Hvis du fx gerne vil i gang med at løbe eller cykle, gælder det om at finde nogle unikke ruter, som gør turen mere spændende end ellers.

Vil du gerne i gang med fodbold gælder det om at finde nogle gode baner, hvor du kan spille med at par gode venner.

 

Hav det rigtige udstyr

Når du skal i gang med at dyrke motion, er det ligeledes vigtigt at have det helt rigtige udstyr til den motion, som du gerne vil i gang med. Alt efter hvilke motionsformer du har planer om at begynde på, er det meget forskelligt hvilet udstyr der er det vigtigste.

Gældende for alle sportsgrene gælder det dog at det er vigtigt at have noget godt træningstøj, som du føler dig godt tilpas i, så du har de bedste betingelser for at træne.

Det er en fordel at have forskelligt træningstøj, så du både kan tage af sted, når solen skinner samt når temperaturer ikke er i den høje ende, så der ikke er nogle undskyldninger for at tage af sted.

Det er samtidig en god idé at have et par lækre håndklæder, så du kan tage et godt bad efter træningen og forkæle dig selv lidt på den måde.

Du kan samtidig overveje om der er andet der kan gøre træningen ekstra god, det kan fx være ved at have en god skægtrimmer, så du kan gøre lidt ekstra ud af dig selv efter træningen.

 

Husk at forkæle dig selv

Som nævnt tidligere er det en god idé at forkæle dig selv med et lækkert bad, når du har været ude at træne. Men det er også vigtig at forkæle dig selv på andre måder, når du er kommet godt i gang med at træne.

Du kan fx sætte dig et bestemt mål, og forkæle dig når du har nået målet. Du kan forkæle dig selv på mange forskellige måder.

Du kan fx forkæle dig selv ved at tage ud at og købe lidt lækkert sommertøj, som fx en flot kjole fra Stine Goya eller andet godt sommertøj, så du er klar til at komme ud og nyde sommervejret efter træningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*