Sådan vedligeholder du din form, selvom du er på ferie

Nu nærmer sommeren sig, og det betyder også, at flere og flere begynder at planlægge deres sommerferie. Har du også en enorm trang og lyst til at tage på ferie, men føler du dig begrænset, fordi du måske er i gang med et vægttab? Eller fordi du prøver at holde en sund livsstil? Så tænker du nok, at det ikke er en særlig god idé at tage på ferie, da det ofte resulterer i de omtalte ”feriekilo”, som mange tager på i løbet af en ferie. Det skyldes som regel, at man har tendens til at indtage en masse ekstra kalorier i form af is, lækker buffet og kolde drinks – samtidigt med at man ikke forbrænder så mange kalorier. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være! Man kan sagtens tage på ferie og vedligeholde sin form og den slanke linje.

Byt charterferien ud med en aktiv storbyferie

Det er rigtigt, at der er en risiko for at tage på, når man er på ferie. Men det hænger ofte sammen med, at man vælger en charterrejse, hvor der typisk er all-inklusive inkluderet. Derfor er det nemt at falde i fælden, og det kan være svært at modstå buffetens og barens mange fristelser. Derfor kan man med fordel overveje at skifte den sædvanlige charterferie ud med en anden form for ferie. Så hvis du er i gang med et vægttab eller blot forsøger at leve en sund livsstil og er bange for at en ferie vil resultere i et par ekstra kilo, så bør du overveje at tage på en storbyferie. Når du er på storbyferie, vil du automatisk komme til at bevæge dig væsentligt mere og gå en masse skridt. Sydafrika har en masse forskellige og spændende storbyer, som alle byder på spændende seværdigheder samt en masse forskellige fysiske aktiviteter. Du kan læse meget mere om forskellige rejser til Sydafrika på følgende side: https://www.africatours.dk/find+rejse/det+sydlige+afrika/sydafrika/rejser.

Cape Town – en aktiv storby

En af de mest oplagte byer at rejse til i Sydafrika er Cape Town. Det er både en rigtig spændende storby, som rummer en masse historisk baggrund, samtidigt med at den byder på en masse forskellige fysiske aktiviteter, som kan være med til at vedligeholde din form. En af Cape Towns største seværdigheder er Table Mountain, som er et af verdens syv vidundere, og det er uden tvivl et besøg værd! Man kan både vælge at tage en elevator op til toppen af bjerget, men man kan også vælge at udfordre sig selv ved at bestige bjerget – og på den måde kan du være garanteret at få forbrændt en masse kalorier! Selvom det er en hård tur op, så er det det hele værd, når du endelig rammer toppen og kan nyde den smukke udsigt med god samvittighed. Derudover er der også rig mulighed for at komme på forskellige cykelture i og uden for Cape Town, hvor du både får forbrændt en masse kalorier samtidigt med, at du oplever en masse seværdigheder og en spændende kultur!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*