Sådan vedligeholder du dit naturlige udseende

Forretningskvinde

Tidens tand sætter spor på din krop og dit udseende. Vi ældes forskelligt, og der kan være forskel på, hvordan du oplever dig selv og dit udseende, når rynker og fine linjer begynder at træde frem i ansigtet.

Mange mennesker verden over vælger at vedligeholde deres naturlige og friske udseende med botox.

Hvad er botox, og hvordan kan det hjælpe dig?

Botox er et naturligt produkt og anerkendt, godkendt lægemiddel, som bruges i såvel medicinske behandlinger samt i forbindelse med kosmetiske behandlinger.

Dets virkning er muskelafspændende, og det er kendt for at reducere dybe og uønskede rynker i ansigtet, som har negativ, psykisk effekt.

I takt med at vi ældes, bliver vores hud mere slap. Dette resulterer i, at huden mister sin elasticitet, og rynker opstår. Mens nogle rynker er med til at give dig dine unikke og personlige karaktertræk, er andre rynker uønskede.

Vil du vedligeholde dit naturlige og friske udseende, kan du bruge Botox som behandling til reduktion af uønskede rynker, der får dig til at ser mere træt ud.

Ufarlig og naturlig rynkebehandling

Når du ønsker at gøre brug af en kosmetisk behandling til rynkereduktion, har det afgørende betydning for din tilfredshed med resultatet samt for din sundhed, at du vælger et ufarligt lægemiddel.

Botox er et naturligt produkt, der dannes af bakterien Clostridium botulinum, som også er kendt under navnet ”Botulinum toxin type A”. Den har en muskelafspændende virkning, som er årsagen til, at det anvendes til rynkebehandlinger i hele verden.

Behandling med Botulinum toxin type A har været anvendt i mange år, og det er i dag en respekteret og anerkendt behandlingsform til at reducere uønskede rynker i ansigtet hos den voksne målgruppe.

Du behøver ikke bekymre dig om din sundhed, når du modtager Botox behandlinger. Produktet er som følge af sin naturlighed uden skadelig virkning på kroppen.

Det udskilles naturligt med urinen. Af denne grund er det nødvendigt for de fleste mennesker at gentage behandlinger hver 3. – 6. måned for at opretholde det friske udseende.

Individuel behandling der tager hånd om din sundhed

Når du ønsker at vedligeholde dit friske og naturlige udseende med Botox, skal du først og fremmest starte med at vælge en klinik, som er godkendt til at udføre behandlingsformen.

Kvalitetssikringen er med til at give dig vellykkede resultater og smertefrie behandlinger.

Når du booker din første tid, vil du indledningsvist komme til en uforpligtende samtale med en specialuddannet læge hos klinikken.

Her forventningsafstemmer du dine ønsker med de muligheder, som klinikken kan tilbyde dig med rynkebehandlinger. Der tages udgangspunkt i dit naturlige og autentiske udseende, når behandlingsforløbet klarlægges.

Det vellykkede resultat er et, hvor de fine linjer i dit ansigt bevares, da disse er med til at give dig dit unikke udseende.

Der tages hånd om dit helbred og din sundhed forud for botox behandlinger. I den indledende konsultation vil der udføres et helbredstjek for at sikre, at du er sund og rask, så du ikke udsættes for komplikationer undervejs i behandlingsforløbet.