Sådan deltager du i en triatlon

sidder du, og overvejer at melde dig til en triatlon, men ikke rigtig kan finde ud af, hvordan du skal bære dig ad med det? Hvis ja, så er du ikke alene. At melde sig til en triatlon er en stor beslutning, og der er meget arbejde, der skal gøres før man er helt klar til at start. Her i denne tekst får du hjælp til hvad du skal tænke over, og hvad du skal gøre for at kunne gennemføre en triatlon.

At have styr på alle delene

Den første ting du skal overveje, er om du har alle de ting nødvendig for at kunne gennemføre alle delene af en triatlon. I en triatlon er der både en cykel, en løbe og en svømmedel, derfor skal du have den helt rigtige cykel, som passer til sportsgrenen. Hvis ikke du har den rigtige cykel kan du investere i en her. Du skal også have de rigtige løbesko, som passer til din fod. Det er nogle sko som du skal løbe rigtig langt i, og derfor er det vigtig at tænke over, at de skal være behaglige at have på, og at foden skal kunne trække vejret i dem så ikke du får det for varmt

Tilmeld dig på nettet

Den næste del du skal tænke over, er hvilket løb du vil tilmelde dig til, og hvordan du kan tilmelde dig. Ofte kan du finde begivenheder på nettet eller på Facebook, og tilmelde dig via deres hjemmeside. Husk på at der er mange forskellige løb, og det kan godt betale sig at undersøge forskellige løb for at finde ud af, hvilken en der passer bedst til dig. Det er også rigtigt mange store løb, hvor der er mange deltagere. Herudfra kan du også overveje om du helst vil deltage i et løb med mange eller få deltager.