Sådan foretager du det rette valg med trampolinkøb

Trampoliner. Børn elsker det. Voksne elsker det, selvom ikke alle voksne er ligeså klar til at hoppe op på trampolinen. Men trampolinen er en favorit. Den ses også i mange danske haver blandt drivhuse og solsenge, så er der lige også sådan en trampolin. I denne artikel fokuserer vi på trampoliner fra jumpmaster – hvilken skal du vælge? Der er flere forskellige mærker på markedet, men her vil vi nævne 2 modeller fra JumpMaster, og det kan være, at en af disse modeller bliver den, der står i din have. Husk altid at tilkøbe et sikkerhedsnet, hvis sådan et ikke følger med. Det kan ellers blive farlige fald, hvis der ikke er sådan et.

JumpMaster 430 InGround

Denne trampolin graves ned i jorden, så den er meget stabil. Den er 430 cm i diameter, så der er masser af muligheder for at være flere børn på trampolinen, hvis det er meningen. Den eneste begrænsning der er, er at maks. personvægten er 150 kg. Denne trampolin har en højde på 20 cm, der passer godt til yngre børn, så de har nemmere ved at komme op på trampolinen. Modellen her består af 96 fjedre. Den er dermed god til at tilpasse sig uanset, hvilken vægt. Det er både en mindre og større vægt, der vil få en god oplevelse på trampolinen. Rammen har livstidsgaranti, så den vil altid være dækket af garantien.

JumpMaster 365 inkl. sikkerhedsnet

Denne trampolin har en diameter på 365 cm. Den er derfor lidt mindre end modellen ovenfor, så den kan være oplagt i en mindre have. Den har også en mindre maks. Personvægt, der her er 120 kg. Men der kan sagtens være flere børn på trampolinen. Kantpolstringen er på 38 cm., så du er helt sikker på at undgå at ramme fjedre, mens du hopper, hvilket er en klar fordel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*