Sådan kommer du godt i gang med dit nytårsfortsæt om at dyrke mere motion

Der er mange danskere, der hvert år til nytår siger til sig selv, at nu skal der ske noget på motionsfronten. Er du en af dem, kan du sikkert genkende, at det kan være svært at komme ordentligt i gang med nytårsforsættet. Måske går det godt de første par måneder, men når dagligdagen igen bliver hverdag, kan det være svært at holde en ny vane ved lige. Ønsker du at lykkes med din nye vane i år, så kan du her få gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med dit nytårsfortsæt om at dyrke mere motion.

Sørg for at have udstyret og din kost i orden

Når man skal starte på en nye vane, er det vigtigt, at man har motivationen, men det er samtidigt ligeså vigtigt, at man har de bedste forudsætninger for, at den gode vane kan lykkes. Ønsker du at starte op med at dyrke mere motion, kan det være en god idé at have udstyret og din kost i orden. Når du har det, vil du hurtigere se resultatet, og du vil have en større motivation, når det hele fungerer, som det skal. Eksempelvis kan det være en god idé at have en proteinbar med til træning, hvorfor det også kan være en god idé at have et lager af det. Se udvalget af proteinbar her og find en proteinbar test så du kan finde din favorit.

Kom de dårlige undskyldninger til livs

Du kender det sikkert. Du har sat dig for noget nyt, men det er svært at komme af sted, fordi de dårlige undskyldninger bygger sig op. De dårlige undskyldninger sætter en stopper for din nye vane, og det er derfor vigtigt, at du på den ene eller anden måde kommer dem til livs. Find en træningsmakker, find motivationen eller noget helt tredje for at komme i gang.