Sikkerhed i dit erhverv

Hvis du søger et selskab, som kan varetage et varieret udbud af sikkerhedsforanstaltninger, så behøver du ikke at lede længere. Hos Securetec ApS får du et bredt udvalg af tjenester, som vil forhøje sikkerheden, og fleksibiliteten af udførelsen heraf i dit firma og erhverv.

SecureTec kan varetage et hav af opgaver for dig som privat såvel som erhverv. Se bare nedenfor:

  • Låsesystemer og låseservice
  • Alarmer
  • Dørtelefon
  • Dørautomatik
  • Videoovervågning
  • Adgangskontrol

Få adgangskontrol

At få adgangskontrol er en af de smarte måde at få mere sikkerhed på. Der findes desuden et stort udvalg indenfor netop denne kategori. Få et overblik over de forskellige funktioner nedenfor:

Online adgangskontrol læsere

Med denne adgangskontrol får du en kontrol, der kan styre øjeblikkeligt online. Det vil sige, at du fra din computer kan åbne og låse døren.

EvoLock offline adgangskontrol dørgreb

Med denne funktion får du et elektrisk, batteridrevet dørhåndtag, der sidder på ydersiden af døren. For at betjene og åbne håndtaget behøver du en adgangsbrik. Designet er enkelt, da adgangsmekanismen sidder indbygget i håndtaget.

Dette håndtag er ideelt til mødelokaler, klasseværelser, kontorer og meget mere.

SensoLock offline adgangskontrol cylindre

Med denne type adgangskontrol får du et enkelt håndtag, som passer til alle døre ligegyldigt tykkelsen af døren. Håndtaget er ledningsfrit og udstyret med BST (Battery Saving Technology). Med BST sikres der en fornuftig og optimal udnyttelse af batteriet. Når håndtaget ikke bruges, går det i dvale. På den måde spares der yderligere på batteriet.

Ligegyldigt om du vælger den ene eller den anden løsning, så vil du med garanti kunne finde et produkt, som passer til dit behov i privaten eller erhvervet. Hvad end sikkerheden skal bruge til klasselokaler, kontorer, mødelokaler eller noget helt fjerde, så kan du trygt stole på SecureTec og deres udbud af adgangskontrol.