Tab dig nemt med måltidskasser

Ønsker du at tabe dig? Hvis du vil have hjælp og en kickstart til din nye livsstil, er det en god idé at komme i gang med måltidskasser. Med måltidskasser får du hver uge måltider, der er sunde, nærende og slankende.

 

Kom i gang med vægttabet med måltidskasser

For at få den bedste start på din nye livsstil kan det være ideelt med at få leveret måltidskasser til din dør. På den måde slipper du selv for at tænke på, hvad du skal have til aftensmad, der både skal være sund og mættende. Et vægttab kræver fokus, fordi det ikke blot er for en periode, men en livsstilsændring. Du har en masse vaner, som du skal lave om på, og det er vigtigt at huske det som en proces. Det er okay at ”fejle” undervejs – det er en del af processen, fordi det netop er så svært at bryde dårlige vaner. Vi mennesker er vanemennesker, og der er en grund til, at folk fortsætter dårlige vaner i mange år, selvom de godt ved, at det ikke er det bedste for helbredet. Du skal derfor være tålmodig i processen og give det tid. Måltidskasser kan give dig en god start, fordi det gør, at der er nogle ting, der bliver nemmere for dig.

 

Sådan hjælper måltidskasser dit vægttab

Det svære ved vægttab er ofte spørgsmålet om hvor skal du starte?

En måltidskasse er en ny start for dig og kan være med til at genstarte dine tanker, mønstre og handlinger.

Når du bestiller en måltidskasse, får du ingredienser og opskrifter leveret til døren. Du skal ikke tage stilling til ugens aftensmåltider eller hvad der skal handles ind til aftensmad i den kommende uge. Du skal blot tage stilling til, hvilken måltidskasse du foretrækker.

Hvis du vil have en bedre oversigt over måltidskasser, kan du finde det lige her. På siden kan du finde tilbud og rabatkoder på alle populære måltidskasser, så du kan vælge den, der falder bedst i din smag.

Flere leverandører har deciderede måltidskasser, der har fokus på at give dig nærende og slankende måltider. Det gør, at du kan nyde din aftensmad og ikke skal fokusere på, hvor meget du kan indtage.

Næringsindholdet er beregnet for dig, og du kan regne med aftensmåltider med færre kalorier, så du kan være sikker på, at du taber dig med måltidskassen.

 

Disse måltidskasser har fokus på vægttab

Der er et stort fokus på de forskellige leverandører at tilbyde et bredt og varieret udvalg af måltidskasser, så alle kan finde den måltidskasse, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Det gælder også for dig, der har en interesse i at spise sundere og tabe dig et par kilo undervejs. Vi har samlet en oversigt over nogle af slankekasser, der er på markedet og kan hjælpe dig med at kickstarte din nye livsstil.

Husk at se det som en livsstilsændring. Det er mange vaner, som du skal ændre på, og det kræver blod, sved og tårer. Hvis du husker at være aktiv undervejs, drikke en masse vand i løbet af dagen og spise sundt, er du allerede kommet et godt stykke.

Disse ting er fremskridt og er med til at give dig nogle gode nye vaner. Og det er det måltidskasserne ønsker at hjælpe dig med at opretholde. Så lad os kigge på de måltidskasser, som kan hjælpe dig godt på vej.

 

Slankekassen fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges tilbyder en sund måltidskasse, der hedder ”Slankekassen”. Den giver god mening for dig, der gerne vil have en sundere livsstil og indtage væsentligt flere grøntsager i din hverdag.

Det kan vælges til 3 eller 4 dage – og du kan vælge, om det skal være til 1-6 personer. Hvis du ikke ønsker fisk i din måltidskasse, har du mulighed for at vælge det fra.

Der er en tilberedningstid på 30-45 minutter hos Den Grønne Asparges’ måltidskasser.

Slankekassen indeholder aftensmåltider, som er rig på grøntsager. Det giver dig en masse næring og en god mæthedsfornemmelse, så du ikke snacker søde ting om aftenen. Den Grønne Asparges har begrænset mængden af kulhydrater og fedt, så det er slankende for dig.

 

Slanke Måltidskassen fra Skagenfood

Slanke Måltidskassen fra Skagenfood er ideel til dig, der gerne vil indtage cirka 500-600 kalorier pr. måltid.

Din tallerken opbygges efter T-modellen, hvor halvdelen af tallerkenen består af grøntsager eller salat, mens der er ¼ grove kulhydrater og ¼ protein.

Det er med til at sikre, at du får en masse gode vitaminer og mineraler, så du får mere energi i din hverdag. Det gør også, at du har mere overskud til at træne og motionere flere gange ugentligt.

Selvom Skagenfood laver en måltidskasse, der har til formål at få dig til at tabe dig, går de ikke på kompromis med smagsoplevelsen. Der er masser af smag, næring og gode oplevelser med disse opskrifter.

Det betyder også, at du kan nyde måltiderne uden at tænke på kalorieindholdet osv. Der er fokus på, at opskrifterne er så nemme og hurtige for dig at følge, samtidigt med, at de følger De officielle Kostråd, således opskrifterne er ernæringsmæssigt korrekte.

 

Slankekassen fra Aarstiderne

Aarstiderne har flere måltidskasser, der gør det nemmere for dig at tabe dig i en travl hverdag. Udover Slank 24/7 – 5 dage og Slank Morgen har de Slankekassen.

Slankekassen består af aftensmåltider, hvor der er fokus på få kalorier. Du kan forvente en masse sunde, nærende og varierende måltider, der giver dig en god mæthedsfornemmelse og en suveræn smagsoplevelse hver gang.

Aarstiderne ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt at tabe dig. Derfor står de bag denne måltidskasse, der har fokus på måltider med cirka 500 kalorier i gennemsnittet pr. person.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at dine øvrige måltider stadig er kalorielette, så du har indblik i dit kalorieindtag i løbet af din dag. Det er nemlig dine kalorier, der afgør i sidste ende, om du taber dig eller ej.

Vi håber, at du har fået lidt inspiration til at tabe dig nemt med måltidskasser.