Tøjets indvirkning på din sundhed

Når man taler om sundhed, så kommer man ofte til at snakke rigtigt meget om kostvaner og træning. Det er også nogle af de ting, som har størst indflydelse på, om man kan leve et langt og sundt liv, men der er mange andre steder, hvor man også kan tage fat. Hvis man er på udkig efter at øge sin sundhed, så kan man eksempelvis kaste et blik på de forskellige parfumerede produkter, som man bruger i sin dagligdag. Derudover er det en god idé at overveje sine tøjvaner for at mindske ens eksponering til de kemikalier, som er anvendt til deres fremstilling.

Skift til noget parfumefrit

Hvis du ikke har parfumeallergi, så er det jo kun en god ting. Noget der ikke er godt er, hvis man nu bruger mange forskellige parfumerede ting, som kan være med til at fremprovokere denne allergitype. For at omgå dette, så kan du allerede nu skifte mange af de produkter ud, som kan give dig et måske unødigt skud af parfume. Dette kunne for eksempel være shampoo, makeup, sæbe og cremer, som alle sammen kan indeholde parfume og derfor være med til at udsætte din krop for det og øge din risiko for at udvikle parfumeallergi.

Køb bæredygtigt og økologisk

Hvis du vil gå skridtet videre eller bare bekymrer dig om, hvor di tøj kommer fra, så kan du med fordel kaste et blik ind i dit klædeskab. Her er der ofte fyldt med en masse billigt produceret tøj, som hverken er bæredygtigt eller særligt godt for huden de første mange gange, at det er blevet vasket. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få økologisk og bæredygtigt tøj, hvor der virkelig bliver vurderet, om det skal være en del af sortimentet, så kan du følge linket og begynde opbygningen af dit nye klædeskab.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*