Vær opmærksom på det sunde sexliv

At opleve intimitet med et andet menneske er for mange et menneskeligt behov, der skal opfyldes. For de fleste vil dette være gennem sex. Det er dejligt, når får lov til at være i denne symbiose med et andet menneske, og man får samtidig opfyldt ens behov for at få noget sex. Dog er der også utrolig meget ansvar forbundet med at have samleje. Dette ansvar vil være nemmere at overskue, hvis man har en fast partner, hvor man kun er sammen med hinanden. Her det nemlig kun graviditeten, som man skal være opmærksom på. Har man derimod skiftende partnere, er det vigtigt, at man også er opmærksom på muligheden for at få kønssygdomme. Mange går desværre rundt med disse uden at vide det, da sygdomme såsom klamydia ikke altid viser symptomer. På den måde kan man hurtigt smitte en masse mennesker, hvis man ikke er opmærksom, og man kan samtidig ikke vide, hvor man kan få det fra.

Der findes heldigvis en type prævention, der både sørger for, at man undgår graviditet, men som samtidig også gør, at man samler en masse kønssygdomme op. Dette er selvfølgelig kondomet. Selvom dette præventionsmiddel er det klart bedste, da det beskytter mod alt, hvad man kunne blive udsat for, er der fortsat mange, der vælger ikke at bruge det. Dette skyldes, at mange desværre går med den forestilling om, at kondomet vil gøre det hele mindre sexet. Derfor vælger man altså lidt ekstra føling, selvom der en risiko for både graviditet og kønssygdomme. Dog behøver det, at man bruger kondom ikke være ensbetydende med, at det bliver mere kedeligt at have sex. Kigger man eksempelvis på Durex kondomer som disse, er det tydeligt at set, at der findes en række variationer, der faktisk kan bidrage til mere bedre og mere spændende sex.

Husk kondomerne

Da det at bruge kondom desværre er forbundet med noget kedeligt, kan man have tendens til at glemme det, når man er i gang. Hvis man endelig foreslår det, kan det hurtigt blive afslået med et ”er det ikke bedre uden, og er du desuden ikke på p-piller?”. Her er det vigtigt, at man holder fast, for selvom man er på p-piller, vil kondomer både være bedre til at beskytte mod graviditet, og vil samtidig også sørge for, at man ikke får kønssygdomme. Hvis man har svært ved at holde fast i statementet om, at man skal bruge kondom, kan det være en fordel, hvis man lokker med et af Durex kondom, der eksempelvis kan være med til at give et bedre klimaks.

Vær konsekvent

Som det allerede er nævnt, kan det være lidt en udfordring at få ens sexpartner til at ville bruge kondom. Dette gælder for piger såvel som drenge. Dog er det vigtigt, at man er konsekvent. Det kan måske føles svært at sætte foden ned, når man først er i gang, men det et utrolig vigtigt, at man holder fast i, at man skal brug kondom. Husk hvilke konsekvenser det kan have, hvis man ikke bruger det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*