Vil du blive mere slank – Start med god søvn

Vidste du hvor vigtig din søvn er for et godt og sundt vægttab og hvor meget søvn i det hele taget spiller ind i rollen for hvor slank og sund en livsstil du lever? Det har kæmpe betydning, søvn er en af grundpillerne for et godt og sundt liv og der er ingen tvivl om at det betyder noget på stort set alle andre dele af dit liv uden du tænker over det.

God søvn giver dig mere styrke

Kender du til det at du føler dig træt og ikke rigtig kan overskue så meget, det kan måske være fordi du ikke får nok eller god nok søvn. En god søvn giver dig mere energi og mere energi giver dig styrke til at komme igennem en travl og stresset hverdag. Så der er ingen tvivl om at hvis du gerne vil performe bedre på jobbet, i dit parforhold, være en bedre forældre for dine børn, studere bedre i skolen eller hvad det nu end måtte være, så er god og stabil søvn et must.

God søvn giver mere selvværd

Et bedre selvværd til dig selv kommer ofte når du i en længere periode har truffet gode og sunde beslutninger som støtter op om det perfekte liv du ønsker at leve. Du kender måske også bagsiden af det, hvis du træffer dårlige beslutninger som at spise usundt og andet, så giver det et lavere selvværd og du mister troen på dig selv. Når du får sovet godt om natten og føler dig udhvilet om morgenen så er du stærkere og mere klar til at træffe de gode beslutninger.

God søvn giver mere energi

Den gode energi er bare alfa omega i livet, jo mere enrgi du har jo bedre vil du have det med andre mennesker og jo gladere vil du blive opfattet og du tiltrække de rette mennesker ind i dit liv. Det er derfor utroligt vigtigt at du sover ordenligt om natten, her kommer en god seng og en god madras selvfølgelig ind i billedet, se og læs disse to guider til valg af madrasser samt til valg af topmadrasser. Som du kan læse så starter rigtig meget af dit vægttab ved at du sover godt om natten, det giver dig mere lyst til at træne og spise sundt og når du spiser sundt og træner så sover du bedre, på alle måder er det en god og sund cirkel at komme ind i.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*