Din altan kan hjælpe dig med at leve sundt

Hvis du gerne vil have en sundere livsstil, men ikke rigtigt ved hvor du skal starte, så tag det helt roligt. Der findes massevis af ting man kan gøre, for at få en sundere livsstil, men det nytter ikke noget at kaste sig ud i dem alle på én gang – så går man nemt død i det, og ender måske med at give op. Det giver langt bedre resultater at starte et sted af gangen, og så langsomt men sikkert arbejde sig frem til en sund livsstil. Et af de steder, du med fordel kan starte, hvis du bor i lejlighed, er med din altan – du kan nemlig få mange gode, sunde egenskaber ud af den. Læs blot med her, og bliv inspireret til et frodigt altanliv her.

 

Få frisk luft og gode vitaminer fra solen

For at kunne opretholde en sund og aktiv livsstil er det vigtigt at have energi – og det kan vi blandt andet få fra solen. Solens stråler giver os D-vitamin, som er med til at give energi, styrke immunforsvaret og hjælpe kroppen med at optage og omsætte kalk. Pas dog på med for meget sol, og husk solcremen, når du nyder de varme stråler på altanen.

 

Bland flere krydderurter i din madlavning

I friske krydderurter findes massevis af vitaminer, mineraler og antioxidanter, og det er alt sammen godt og sundt. Desuden har vi tendens til at spise mindre, hvis maden er velsmagende og godt krydret, så friske krydderurter fra altanen kan med fordel bruges i madlavningen.

 

Dyrk dine egne sunde grøntsager

En altan, hvor solen skinner det meste af dagen, er et godt udgangspunkt for at dyrke grøntsager – ofte er altaner afskærmet for vind, og der kan derved opnås temperaturer, der kan minde om et drivhus. Så hold dig ikke tilbage fra at dyrke tomater, agurker og andre sunde grøntsager på altanen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*